Vincent Robert

Vincent is van veel markten thuis. Hij behaalde zowel zijn diploma voor Uitvoerend Musicus als voor de opleiding Docerend Musicus aan het conservatorium in Maastricht, waarna hij doorstudeerde en in Utrecht zijn opleiding voor Orkest Directie afrondde.

Hij heeft lesgegeven op diverse muziekscholen en dirigeerde diverse amateurorkesten, maar ook professionele orkesten als het Metropole orkest in Hongarije en bij diverse musicals, waar hij ook toetsenist was in het orkest, o.a. bij ‘Tarzan’, en hij Phil Collins begeleidde tijdens een cd-opname.

Ook schreef hij verschillende composities. O.a. een groot koorwerk, dat onder zijn leiding in 2001 is uitgevoerd door leerlingen van de Vrije School, tegenwoordig Novalis College, in Eindhoven. Als repetitor werkte hij ook nog samen met Marco Bakker, Het Rosenberg Trio en diverse bekende musicalartiesten.

Naast zijn uitvoerende werk geeft hij graag les om anderen te inspireren en het plezier van muziek mee te geven, in het bijzonder de vele muziekstijlen, mogelijkheden van de piano en natuurlijk die van de leerling.

Vincent ziet je graag verschijnen voor een proefles!

icoon-piano-vleugel

piano

icoon-keyboard

keyboard

Andere docenten